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2019ASPAC-5hyogo

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konjyakuan-shioame3兵庫県  Hyogo prefecture
今昔庵の塩あめ  Konjakuan Salt Candy
http://www.hyogo-bussan.or.jp/node/709

問い合わせ先
有限会社 今昔庵
TEL:0791-72-2164

 播州赤穂の塩を使い、昔ながらの製法で職人の手によって作られる飴は、素朴ながらも深みのある味わいが魅力。 原材料は水あめ・砂糖・焼き塩の3つのみとシンプルです。 近年は、熱中症対策として塩味の飴の需要が高まっており、夏場には普段の何倍もの生産量になっております。棒状にした飴を切って作っていくため、ひとつひとつ形が違うのも手づくりならでは。自然な甘さの中に、キリッとした塩味が感じられ、さっぱりと食べられます。

 The salt of Banshu Ako is made by the craftsman’s hand with the traditional method of making, but its rustic yet deep taste is attractive.
The raw materials are simple with only three: water candy, sugar and grilled salt. In recent years, the demand for salty persimmons has increased as a measure against heat stroke, and in summer the production volume is many times higher than usual.
In order to cut and make chopsticks that have  been  made into a rod, it is also unique if the shape is different one by one.
In the natural sweetness, you can feel crisp salty and eat fresh.

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